Blog

Hits: 19

December 2019

Jeg er i gang med årets sidste maleri. En bestilling fra en ny kunde. Har lige fået besked fra Æglageret i Holbæk om, at jeg har fået 2 malerier igennem nåleøjet hos censorerne (VK20). Det betyder udstilling i Jan-Feb i Holbæk. Fernisering d. 18/1 2020. Glæder mig allerede. God Jul og godt nytår til dig.

November 2019

I morgen skal jeg afhente et billede, der er blevet til på bestilling. Jeg skal aflevere det til Y’s Cocktail Bar senest fredag d. 15/11. Her kan du opleve billedet live. Samtidigt har jeg opdateret hjemmesiden således, at der er priser på alle billeder. Dertil kommer en tekst omkring salgsbetingelser. Jeg planlægger, at få trykt eet eller 2 af mine billeder i Plakatformat. Hvad synes du? Og hvilket billede kunne du tænke dig, at se som plakat tryk? Giv lyd:-)

Juli 2019

Det er nu lykkedes mig, at skabe en hjemmeside, hvorigennem jeg kan fremvise mine mange billeder. Jeg håber du vil sende mig ros/ris så jeg kan forbedre siden og dens funktioner løbende. 

I dag er det ca. 4 år siden jeg fik en blodprop i hjernen. Jeg blev ramt således, at jeg mistede et sted mellem60 og 80 % af min førlighed i højre side.

Jeg er i gang med det største maleri, jeg nogensinde har malet. Idag er jeg officielt kunstner med lidt arbejde hist og her. I dag var jeg elev som tilsynsførende på en legepads i Kbh Kommune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *